Fint at vi kan norsk

For noen dager siden så jeg at alle postet samme videoen på Facebook. Normalt sett pleier jeg ikke å se på ting folk poster, men når alle poster det samme – så blir man jo litt nysgjerrig. Jeg så på den, og jeg tror munnen min var helt nede ved magen. Hun lager en videoblogg på norsk, men kan ikke norsk? Hva skal det bety? «Si det til den trynet» Jeg gjentar «DEN trynet». Og det er bare ett eksempel. Jeg blir så lei meg over folk som ikke klarer å snakke norsk. Til slutt sier hun «Da håper jeg vi alle snakker på mitt språk». Ja, hva slags språk er det? Kebabnorsk? Tviler på at vi i Norge foretrekker gebrokken norsk. 

Hun var kanskje ti år, og laget en videoblogg med drapstrusler. Hva hun sier bryr jeg meg ikke om, men at den ti-åring faktisk kommer med drapstrusler synes jeg er helt sjokkerende. Sorry meg, men man skjønner jo at hun må bo i et ghettomiljø. Hvem ellers kommer med drapstrusler? 

Jeg quoter:

» Jeg er faen meg ikke redd faren din, moren din, eller politiet!

Ellers kommer jeg hjem og hogger av hode ditt! så dævver du! 

så kaster jeg deg i elva og så kommer fiskene og spiser deg opp, mhm jeg mener det! «

Ikke nok med drapstruslene, men se så hyppig hun bruker banneord. Da jeg var ti år fikk ikke jeg lov til å banne engang. Lol, det gjør jeg fremdeles ikke. Men jeg ser ingen grunn til å banne; Jeg synes faktisk det er utrolig stygt. 

Gjennom videoen satt jeg konstant og hadde så utrolig lyst til å gi henne en nesespray. Hun minnet meg om en ghettoverson av Gretchen fra friminutt. 

Hvis hun så absolutt må komme med drapstrusler, så greit. Jeg håper bare at hun klarer å si de på norsk neste gang, skaffe seg en nesespray og ta litt solarium. Hun må seriøst være den hviteste pakistaneren jeg noen gang har sett.  

Det morsomste er at hun fjernet videoen, og noen andre la den ut igjen. Så kommenterte hun dette: 

«DERE SOM HAR LAGT UT VIDEOENE MINE PÅ YOUTUBE SKAL FÅ BOT!

JEG HAR FAKTISK KONTAKTET POLITIET.!

DET ER FAKTISK IKKE MINE FORELDRE SOM HAR FAILA.., DET ER FAKTISK DERES! DERE LEGGER UT VIDEOENE TIL FOLK UTEN LOV..! TROR DERE AT DERE ER KULE NÅR DERE GJØR SÅNT ELLER!? MEN VIS DERE IKKE SLETTER VIDEOENE INNEN 1 DØGN KONTAKTER POLITIET DERE!

HVIS DERE TROR JEG TULLER , GJØR JEG FAKTISK IKKE DET!

JEG SIER BARE LYKKE TIL NÅR POLITIET KOMMER !! FOR DET TRENGER DERE VELDIG!!

HILSEN BurcuFromNorway!» 

 

Æææ, capslocken hennes dreper øynene mine. Men uansett. Jeg ler. Med mindre hun har copyright, noe jeg tviler på at en tiåring har, så har man lov til å bruke alt på youtube fritt. Hvis hun leste avtalen da hun laget seg youtube-konto, så ville hun visst at det er lov til å uploade andres videoer, så lenge personen ikke har copyright. Og det vet vi jo alle at draptrusler-lina ikke har. Lol. Så her er det nok ingen som får bot, med mindre hun selv får en. 

Heidi Alexandra
annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *