Halex’s soccertalk #1

Ny katergori: Halex’s Soccertalk (fordi jeg har så mange meninger om dette fenomenet)
Jeg har egentlig aldri sett på fotball, men nå i det siste som noen gutter har dratt meg med på å se (nokså kjedelige)kamper, så må jeg jo prøve å følge med for å få tiden til å gå. Hvor ballen er, er igrunn ganske irrelevant, for fokuset blir jo dratt over på alt som skurrer i dette rare spillet.. Det første som faktisk slår meg er hvor inkompetente de som lager draktene er.

Det burde vel egentlig være ganske innlysende at hvis man har en mørkhudet (grenser til svart) spiller på laget, så velger man ikke en svart drakt. Det er jo igrunn som å gjøre hele kampen om til en pornoforestilling – han ser jo rett og slett naken ut. Ok, svart overdel er vel greit (sexyyy), men gi stakkaren i det minste en hvit shorts eller noe. Jeg vil også påpeke at det samme gjelder albinoer. Man gir ikke en kritthvit person en hvit drakt. Wtf.

blackjersey
Tenk dere dette fra avstand. Da vil nok han i den hvite drakten se best ut. 

Heidi Alexandra
annonse:

16 kommentarer til “Halex’s soccertalk #1

  1. akuratt som deg, du kan jo ikke gå i hvit kjole, da ser du jo ut som kritt.

  2. Du er pen og sånt assa, men bare litt enoying at du er så opptatt av utseende og klær og sminke…

  3. Du… Bare værsåsnill! Når du ikke engang kan fotball så ikke gidd å legg ut noe inlegg om det! Hold deg til sminke og mote osv.. Skal liksom f.eks Real Madrid, som har hvite drakter, skifte farge på de bare pågrunn av at du synest at det ser dumt ut? Bare leave it alone.. Du har ikke noe i fotballverdenen å gjøre.. Hva blir det neste? Skal du si at Fellaini ikke burde spille pågrunn av hårsveisen? Skjerp deg!

  4. seriøst. har du kræsja i veggen eller, virker sånn siden hodet ditt mangler litt av vært oppi der.

  5. ..hehe…helt herlig! Du tar opp de viktige tingene i livet :) ….Da ieg var ung var iallfall shortsene til fotballspillere kjempekorte, så man kunne holde ut en hel kamp…. Erik Soler og sånn….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *