HALLO VINKVELD

(Lol, jeg så bare at Ole skrev det på instagram og syntes det var hysterisk morsomt) 

Jeg feiret Halloween sammen med min kjære Jacob i helgen. Først var vi hjemme hos han for å fikse oss og vorse litt før vorset, og selv om vi egentlig skulle komme litt tidlig klarte vi selvfølgelig å komme litt sent. Haha, så typisk!Herregud, hun som hadde festen/vorset tok av helt og det var fint der. Masse spindelvev overalt, gresskar og you name it. Sickening!

Jeg kjente jo bare Jacob på den festen, og helt på starten så følte jeg meg så utilpass; Du vet, den følelsen av at ingen av jentene liker deg og virkelig ikke har noen interesse av å bli kjent med deg. I sånne situasjoner blir jeg så himla sjenert, og det hjalp vel sikkert ikke på. Etterhvert snakket de faktisk med meg og var veldig hyggelige, så jeg hadde en suuuper kveld!

 

IMG_3024 IMG_3016 IMG_3035


Takk til dere som skrev at jeg burde dra til legevakten! Jeg snakket med de og siden jeg har blitt bedre syntes de ikke at det var noen vits i å sjekke det ut (litt rart kanskje? I don’t know). Vet egentlig ikke om jeg burde feste og sånn enda, men jeg trengte virkelig å komme meg ut litt. Har sittet inne og sett i veggen i nesten to måneder. Haha, uff!

Heidi Alexandra
annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *