Jeg er så økonomisk

Jeg skal på reise i dag, så jeg skulle egentlig ta buss osv. (reisen er bare i Norge!). Billettene var bestilt, jeg hadde pakket og alt var klart. Men herregud, hva feiler det meg og tidsbegrep? Jeg kommer alltid forsent. Klarte å miste bussen, og tid til å vente på neste hadde jeg jo ikke. Måtte hoppe inn i nærmeste taxi, og her blir jeg værende i en del timer. Yay.

Heidi Alexandra
annonse:

En kommentar til “Jeg er så økonomisk

  1. Da er vi to, kommer alltid 1 min etter mer forsent til bussen ca vær dag. Takk Gud for rush trafikk på mårran for å si det slik! Skulle vært privat taxi til vi som har det problemet, 50 % rabatt vi er jo veldig gode kunder så.. føler med deg og krysser for at vi blir bedre med tidsbegrep i framtia :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *