Kom igjeeen folkens!

Jeg er skuffet. Hva trenger man til en reise? Hva er det man virkelig trenger for å reise noe sted? Jeg tror jeg må gi dere enda flere tips. 

På bildene jeg la ut i går som tips er det bilde av:
– Sydenferie/badeferie
– Storbyferie
– Avslappningsferie på landet

Hva er det man trenger for å dra på alle disse feriene? Som jeg ikke har fra før. Jeg har ipod, speilrefleks, kamera, rettetang, solkrem, bikini, sko, kjoler og alt det dere gjetter. Men det som er så morsomt er at det er ingen av disse tingene man faktisk trenger for å dra på ferie. 

Jeg vil så gjerne ha mange å velge mellom da jeg velger vinneren, så jeg skal gi dere et enda bedre tips. Jeg sa at tingen er veldig nyttig, men en del av den tingen jeg skal ha er ikke nyttig. Tipset: Tingen er nyttig, men ikke fargen jeg absolutt skal ha på den.  Det er bare fargen som gjør den «unyttig». 

Flere tips: Jeg er sikker på at de aller fleste har dette. Jeg har vel også dette, bare at den har feil farge. Fattige bruker det, rike bruker det. Menn bruker det, kvinner bruker det. Ja, til og med barn bruker det. Og det er veldig viktig å ha dette for å kunne reise. 

Hjalp tipsene mine nå? Håper virkelig det gikk opp et lys nå. Så fortsett å gjette, fordi det ville vært synd om jeg hadde brukt langt over 1000 kroner på noe flott til en av dere, men ingen av dere klarte å gjette hva det var.  

Som sagt skal jeg velge vinner den 15. juli, så dere har god tid. 

Enda et lite tips:


Heidi Alexandra
annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *