Loving him is like driving a new Maserati down a dead-end street

Spotify kan seriøst skaffe seg noen bedre sjefer, eller rett og slett legge opp. Siden albumet «speak now» av Taylor swift kom ut i 2010 har jeg gledet meg til det neste. Da jeg endelig fikk vite at det kom ut 22. oktober døde jeg av ventetid i sånn tre måneder eller noe. Jeg stalket spotify så fort klokken ble 00.00 den 22. for å finne sangene. Jeg oppdaterte non-stop helt til albumet var der. Wihoo. Trodde jeg! Tre dager etterpå var albumet fjernet fra spotify, og det er der fremdeles ikke?! Jeg har snart måttet nørde youtube i en måned. Omg. Not cool.

Mine favorittsanger fra det nye albumet hennes er:

Red (Såklart, det er jo hovedsangen. Albumet heter liksom «red»).
Eeeelsker setningen «Loving him is like driving a new Maserati down a deadend street». Eller, jeg liker som regel alle setningene hennes da, men.

All too well
Kan jo si favoritt setningen min her også da! «So casually cruel in the name of being honest». Dypt.

I almost do
 
«And I just want to tell you
It takes everything in me not to call you
And I wish I could run to you
And I hope you know that
Everytime I don’t,
I almost do, I almost do»

Haha, jeg dør av meg selv akkurat nå. Jeg elsker sånt romantisk crap så mye at det blir tragisk.

Heidi Alexandra
annonse:

5 kommentarer til “Loving him is like driving a new Maserati down a dead-end street

  1. Som regel når sanger og album ikke finnes på spotify så er det fordi artisten, sangen, eller albumet ikke er tilgjengelig i Norge. Eller fordi artisten har bedt dem fjerne sangene.

  2. Men hvorfor kjøper du ikke bare albumet? :-) Er bedre lydkvalitet på en cd, enn på YouTube!

  3. Det at albummet hennes ikke er på Spotify, har ikke noe med Spotify å gjøre. Det er det at Scott Borchetta er litt egenrådig når det gjelder albummene til Taylor, så han vil ikke at albummet skal være tilgjengelig der inne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *