My new sleeve

I går tok jeg tattoo da. Så kul den er. Eller, nå var det vel egentlig flere. Jeg laget meg verdens kuleste arm liksoom. Fy søren så stilig. Det er flere fisker som har med seg koffert, har på seg sminke og solhatt. Hhaha, jette nice.

Haha drøyt at jeg føler meg gangster allerede, med klistremerke tatovering. (Jeg vet jeg har kul der ledningen går.. en psyko klemte  armen min der så hardt at den hovnet opp. Rart jeg ikke ble blå egentlig. Da hadde jeg jo sett enda mer gangster ut.

Heidi Alexandra
annonse:

10 kommentarer til “My new sleeve

 1. Ja når vi snakker om dårlig blogging .. det tar jo evigheter mellom hver gang du blogger ;O

 2. Dette er vel noe av det mest patetiske jeg har sett av norske blogger og jeg har sett en del, for å si det sånn. Her virker det som om det ikke er noen hjemme og jeg lurer virkelig på om det er et brand du bygger opp eller hva det er som driver deg til å produsere et sånt makkverk,

  Sånne som deg er en skam for bloggere.
  Sug noen av sponsorene dine og se om du klarer å skrape sammen nok til et nytt liv.

  Nina

 3. Hei Heidi. Trener du ikke mer? Før blogget du om å trene. Hver gang jeg så deg i treingsklærne på bloggen klarte jeg ikke å holde meg og måtte poppe en liten ladning.

 4. Siden du ikke blogger noe særlig mer Heidi måtte jeg lete opp en av dine gamle videoer på youtube for å få fyrt av en liten klatt med stakan.

 5. blogg mer da heidi. jeg har blue balls til tusen. jeg trenger flere bilder av deg så jeg kan komme over hele pc skjermen og fantasere om at jeg på ordentlig blew my load in your face. :( blogg mer!!!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *