Om 10 år?

Ja,ja,ja. Flesteparten av dere tror jeg ikke kommer til å få jobb og at jeg kommer til å angre sykt på denne bloggen om ti år. Men se bort fra hva jeg skriver. Se bort fra meningene mine som du ikke deler(og bare må kommentere dritt på). Hva ser du? Jo, hvis du tenker litt lenger enn nestetippen din slik du ber meg om, så ser du ei jente med bein i nesa som tør å si hva hun mener og ikke bare en som følger strømmen. Du ser også ei jente som ikke tar seg nær av alt folk sier og at hun ikke gir opp pga at andre vil det, eller at noe går henne imot. Nå? Hvis du ikke synes disse egenskapene ser bra ut på en jobbsøknad, ja, da har vi virkelig forskjellig syn på ting.

Men jeg er enig, jeg har ikke et voksent syn på ting, og jeg kommer sikkert til å le meg skakk av denne bloggen om ti år. Hihi, men det er sånn jeg er atm, og jeg har ikke tenkt å forandre på noe fordi du vil det.

Uansett: «Hvordan kan en gutt kysse deg med alt det på leppene?» – Det går veldig fort bort, og jeg tar ikke på nytt hvert andre minutt, så det er jo ikke så mye der når han skal kysse meg :) Dessuten så er det ikke slik at jeg går å kliner med alle jeg ser, og atm har jeg jo ikke kjæreste, sådetså..

Nå skal jeg fikse trekkingen av konken.. så jeg regner med at jeg poster vinneren før kl 7-8 i kveld! =)

Heidi Alexandra
annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *