Jeg leste dette på kk.no, og fikk nesten sjokk. Frukt er ikke sunt likevel? Her er det hvor mye sukker det er i div. frukter. Fint for noen å vite, tenker jeg
Aprikos 0,45 g (én klype) Klementin 0,5 g (én klype) Plomme 1,6 g (en stor klype) Fersk fiken 2 g (en halv teskje) Åtte kirsebær 2,4 g (en halv teskje) En skive honningmelon 3 g (over en halv teskje) Kiwi 3 g (over en halv teskje) Appelsin 3,6 g (over en halv teskje) Fem jordbær 4 g (en teskje) Et glass appelsinjuice 5 g (en teskje) Banan 5,5 g (en teskje) En liten mango 6 g (en teskje) Grapefrukt 7 g (en og en halv teskje) En håndfull rosiner 8,7 g (en og en halv teskje) Granny Smith eple 8 g (en og en halv teskje) En håndfull tørket eple 8 g (en og en halv teskje) Golden Delicious eple 11 g (to teskjeer) Pære 11 g (to teskjeer) En stor klase druer (halv kilo) 39 g (nesten åtte teskjeer)
Nå skal jeg fortsette å nyte livet i solen! Det er sykt fint vær i Oslo, er det fint vær i resten av Norge og alle andre land også?