Skal jeg kjøpe speilrefleks?

Jeg har aldri vært særlig teknisk av meg, og liker det sånn. Men jeg funderer på om jeg skal kjøpe meg et speilreflekskamera. Jeg tror det tar bedre bilder enn digitalkameraet mitt? Likevel tenker jeg liksom at: Speilrefleks?!?! Holder jeg på å bli emo?! Altså, jeg vil neppe være emo, men bare tanken av å kjøpe meg et sånn kamera gir meg vibber om at jeg blir emo. Buhu! :( Kanskje det er litt for emo for meg? Hmm.. Snart begynner jeg vel med selvskading, farger håret svart, og blir innlagt på psykriatiskavdeling. Haha!

Men hvis det finnes et i rosa kan jeg vel kjøpe det. Selv om jeg føler at speilrefleks faktisk skal være svart. På en måte. Akkurat som tomaten er rød. Jeg tror aldr jeg ville spist en rosa tomat. Det er vel bare for kvalmt.

Heidi Alexandra
annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *