Thirty, Flirty and Thriving

Jeg og André møtte noen hyggelige folk (tror André kjente de litt fra før, siden de er venner av moren hans), og bestemte oss for å dra på brunsj hos de dagen etter – og det var vanvittig gøy! 

IMG_3936
Legg merke til tallerkenen til André. Han er så kresen at det er ikke måte på. 

Det er virkelig ikke ofte man føler seg så velkommen som det man gjorde hjemme hos de… Og de hadde laget så god mat. Jeg smakte faktisk på spareribs (feil skrevet? Har bare hørt folk si det) for første gang.

IMG_3943

Tiden bare fløy av sted, og før vi visste ordet av det så var klokken tolv. Da bestemte vi oss for å dra videre til Bare Mas (?) og der møtte vi noen flere folk som André kjente. Hun ene fylte 39 .. Eller var det 49? Jaja, hun så uansett ikke eldre ut enn 30. Haha. Inne på utestedet var det også noen DJer som jeg likte utrolig godt. De spilte faktisk TAYLOR SWIFT. Hver gang noen spiller Taylor Swift så blir jeg helt i ekstase, haha. Ok, jeg maste kanskje litt veldig mye om at de skulle gjøre det, men det er ganske god spirit at de faktisk spiller en sang eller to som noen har veldig lyst til å høre.

IMG_3920

 

IMG_3917

 

IMG_3948

De to snillis-DJene stilte opp på bilde og greier! Så tenkte å være såpass snill at jeg linker soundclouden deres tilbake. Her er Robert sin. Her er Marius sin :)

Heidi Alexandra
annonse:

6 kommentarer til “Thirty, Flirty and Thriving

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *