Bilder fra helgen, faktisk!

Alltid på fest så er alle helt «ta bilde av oss og legg ut på bloggen!!» men dagen etterpå vet jeg aldri om de mente det eller om de var for fulle. Haha, så jeg pleier egentlig aldri å legge ut bilder. Men nå skal jeg jeg begynne og tenke sånn at; synd for deg, du sa jeg skulle. Så det kommer til å bli flere bilder! La meg starte med fra denne helgen. Jeg var jo på fest sammen med de jeg pleide å gå på skole med – helt til jeg droppet ut. Haha.

20120912-175529.jpg

20120912-175537.jpg

20120912-175516.jpg

20120912-175550.jpg

20120912-175609.jpg

Heidi Alexandra
annonse:

18 kommentarer til “Bilder fra helgen, faktisk!

 1. Viste ikke at du droppet ut, trodde du fullførte og tok et friår i år? :o iallefall, fine bilder :D

 2. hvordan kommer ei så dum blond jente som deg på toppen av en blogg ? hvordan i huleste er det mulig ?
  du greier ikke for dit bare liv og se verden sånn den virkelig er.. du tror også serriøst at bloggen din sikkrer framtida di økonomisk… vel tro igen..

  1. Det er vel med hjelp fra sånne som deg som ikke forstår ett snev av ironi. Vi andre som leser ser faktisk underholdnings verdien i bloggen.

 3. underholdnings verdi ?

  se på ei jente som blir misslikt av mange pga utalleser og meninger ? som faktisk er stein stokk dum ?

  vel..

  1. Men fortsatt hjelper du henne med å komme høyt opp på blogglistene med kommentarene dine. Det er jo faktisk antall besøkende som gjelder.
   Og du hjelper henne også økonomisk ved å stadig kikke innom bloggen hennes, så det et vel opp til deg selv om du vil sikre fremtiden hennes økonomisk som du kaller det.

   1. hun er nok ikke smarterre enn meg kjære deg :)

    jeg har fulgt med på bloggen soppas lenge… det er ikke mye vetug som ho klemmer ut av seg…
    men det er ikke rart at ho er som ho er da.. bestemora hennes var ikke helt god.

    slenge talerkenen med mat i gulvet som ho fikk tilservert. ho tok klessvaska og tråkka nedi søla osv..

    så det er ikke rart heidi er litt dum.. bestemora til heidi kommer fra en plass ikke alt for langt unna her :)

    1. Om du er så smart, hvorfor har du så utrolig mange skrivefeil? Det hadde vært smart av deg å legge litt mindre energi i at du hater Heidi, og heller litt mer i norsken;)

 4. @hanne marie: Muligens fordi alle andre blogger ikke er noe annet enn selvopptatt ræl. Spesielt blogger skrevet av jenter. Ingen substans, ingen meninger,

  1. @Hege
   Smart har ikke noe med skrivefeil å gjøre. Noen har dysleksi vettu, smartass. Så dropp sånne spydigheter og bli litt mer menneske. Er jo alltid en grunn til at folk er litt ustabile, og det er alt på foreldra som lærer de til å bli sånn. Om Heidi vil være en «kakse» så er hun det, men ikke skyld bare på Heidi, for foreldrene gjør ungene og når man bor i Oslo for lenge kan det løse ut på enkelte ;)

 5. Skjønner virkelig ikke hvorfor dere idet heletatt ORKER å skrive på bloggen hennes, dersom dere misliker henne så innmari mye. Herregud, hun har en populær blogg. Mye p.g.a. dere idioter, mye p.g.a. at det faktisk er folk som liker det hun skriver. Det er nok mange som ikke tørr å skrive i kommentarfeltet at de liker Heidi, nettopp fordi de er redde for å ikke følge strømmen. Sykt latterlig. Heidi er en av de beste bloggerne dette landet har hatt, noensinne. Med så jævla mye negativ oppmerksomhet er hun fortsatt en av de mest leste, så bare hold kjeft :p

 6. Hva heter hun på bilde nr.3? jeg må vite det, hvis noen vet det, send facebook link til heidi!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *