På vei til…?

Nå er jeg på vei til Strømmen, faktisk! Nesten litt stolt av meg selv som faktisk har klart å bytte tog og kommet meg på riktig vei – til og med med billett. Haha. En sånn billettkontrollør måtte hjelpe meg å bytte tog og få meg i riktig retning på rett spor, så han må ha vært flink som klarte det. Så snill da! Likevel så ville han ikke slutte å snakke, så det ble nesten litt mye. Haha.. Tror han gjentok seg selv minst syv ganger.

20120910-141728.jpg

20120910-141744.jpg

Heidi Alexandra
annonse:

10 kommentarer til “På vei til…?

  1. Så deg i byen istad, når du gikk av banen. Så da er sp.målet: Skjer med å gå med så kort shorts at rumpeballene synes? :)

    1. Såå er’e EXTREMSPORT igjen… blir du aldri lei?? Hold kjeft hvis du ikke har no å si;)

  2. Jeg har jo noe og skrive om, derfor skriver jeg her! Å du tar ikke mine avgjørelser! Klarer fint og ta de selv, uten din hjelp! Takk!

    1. Joda er litt enig Emily:) Neida jeg tar ikke dine avgjørelser Extremsport… er bare litt * av at du skal kritisere henne hele tida! Trur du ikke kjenner a engang! Mn mn opp til deg! Kvakk kvakk…

  3. Det er det ingen som veit om jeg kjenner hu!
    Å hvorfor trur du at folk kritiserer henne… Kanskje forde hu stadig kommer med innlegg som en hver her blir forbanna over! Å det er mange av de innleggene som er helt horible!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *