«Suck it»

I går kveld natt da jeg skulle gå hjem endte jeg opp med å gå helt alene. Venninden min måtte rekke bussen så hun løp, and try running with high heels. Nettopp, det skjer ikke. Så jeg begynte å gå. Jeg gikk og jeg gikk. Det var stykke å gå skjønner dere. Etter en stund kommer det en fyr bort til meg som har fått med seg et potsensielt hookup med seg på vei hjem. Ok, jeg hadde lite klær på meg. Kortere shorts har jeg ikke, toppen var noe gjennomsiktig, men herregud; La meg. Jeg går som jeg vil. Ja, som sagt, han kom altså bort til meg også sier han: «Man pleier å kle på seg før man går ut,» Jeg ble egentlig litt irritert, fordi ingen forteller meg hva jeg skal ha på meg. Jeg svarte han noe sånn som at jeg var nudist eller noe sånn, også sier han «dette er et kristent land og her kler man på seg» eller noe i den duren. «Hva hadde adam og eva på seg?» Spurte jeg. Han hadde plutselig ikke noe å si, og sa sånn om sitt fremtidige hookup: «Hun her er amish da, dere kan snakke sammen!» mens jeg bare «Snakke med en amish? Eh, takler ikke folk med klær!» (jeg var ironisk) Så skal jeg skifte retning, så sier han sånn «Peace» og viser to fingre som i «hadet», mens av en eller annen grunn likte jeg virkelig ikke han (heluuu, he tried to tell me what to do!), og jeg klarer å vise min midterste finger og si «Suck it». Åå, fyyy søren, han ble så sur! Herregud. Gjett hvem som fikk seg et slag i ansiktet av en MANN. Herregud, så taper han var. Hvem slår en annen person liksom? Greit, det var ikke noe hardt eller noe, men likevel.. Jaja, tviler på at hun «amishen» ble så keen på hookup etter raseriet hans. Hvem liker noen som slår jenter?

Haha, legg merke til at nå viser jeg faktisk peacetegn.

 

Heidi Alexandra
annonse:

12 kommentarer til “«Suck it»

  1. herregud for en idiot,og håper den dama stakk hvis han ikke endte opp med å slå ho og da :/

  2. Hei heidi! Jeg liker bloggen din veldig mye, og da det stod at bloggen din var slettet fikk.jeg helt sjokk! Men heldigvis svikter du ikke ;-)jeg lurte på om du kunne ha spørsmålsrunde eller sånn true/false greie???
    Btw gratulerer med ny blogg! Lykke til;)
    Klem fra fast leser=)

  3. Fy F**N for en kjip fyr ass. Kunne ønske jeg var der, da skulle jeg ha tatt ett mma triks på han.

  4. Espen: mma triks… Nå driver ikke de med triks i mma, men knep! Trukke du kan en dritt mma i det hele tatt!

  5. ekstremsport: Samma det. Jeg blir bare så lei meg når en kar slår Heidi. Hun er Norges beste blogger.

  6. vel fortjent.. du legger opp til deg selv jente! greit, det slaget var unødvendig, han kunne brukt munnen han har fått utdelt.. men forhåpentligvis var dette det du trengte for å forstå at du ikke kan si og gjøre hva du vil, hvis ikke kan jeg med hånden på hjertet si at jeg ikke tror dette var siste gang du får deg en på nesen! men lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *