Harrytur til Sverige

I går var det litt av en hektisk dag! Først dro jeg og André til Sverige for å kjøpe de tingene vi ser på som aller viktigst: Snus og pepsi max. Ble selvfølgelig litt ekstra også.. De har allerede begynt å selge julekalendere der. Jeg pleier å ha både kinderkalender og smartiskalender hver jul, men siden de ikke solgte noen av mine favoritter så får vi se om jeg kanskje klarte å skaffe meg en ny favoritt. Kjøpte såklart hello-kitty. Det er vel igrunn bare en klassisk sjokoladekalender, men den er jo så søt at jeg dåner av den :-D 

IMG_2952

Haha, André var så heldig å få Ninjaturtles!!

IMG_2949

Etter sverigeturen dro vi til legen, for å sjekke ut hele situasjonen med 1+1=3. Nåvel, har egentlig mye jeg kunne sagt om det, men tror nesten det får vente litt. Må nesten sette meg selv inn i det først…

Heidi Alexandra
annonse:

2 kommentarer til “Harrytur til Sverige

  1. haha du bør kanskje endre beskrivelsen din litt? «godene toppblogg drar med seg» ?? Når var du toppblogger… slutt å skriv….

  2. There are some hindrances in you goal to lose unwanted body fat like oils, fats, ointments, and creams.
    You finally screw up your courage – even if the news is
    bad, it’s best to know the truth, you tell yourself – and then do the test.
    It is though because you just need to take drops timely and live the way you are doing.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *