Heidialexandra.no

Hadet blogg.no, hallo bloggbyen.no:)

Jeg har blogget for blogg.no i over tre år, og virkelig, det har vært tre slitsomme år, bare fordi Rafiqi og blogg.no teamet hatet meg. Det har vært så mye drama, sperringer av bloggen min, mailer osv. Jeg kan sikkert skrive et langt innlegg en gang over masse crap som foregår på blogg.no, men akkurat nå vil jeg bare meddele at jeg endelig har kommet meg bort derfra, og begynt å blogge på bloggbyen. Ah, jeg elsker det. Selvfølgelig er det mye å gjøre akkurat i overgangen (design, endringer ol.) men det er så verdt det.

Det er jo litt rart å bytte platform med tanke på at jeg i alle år har blogget for blogg.no, men heldigvis så er det rart på en deilig måte. Endelig er jeg kvitt Rafiqi og alt det bullshitet der. Jeg skrev jo et langt innlegg om hvor lei jeg var av å blogge, for en ganske kort stund siden. Det var jo fordi jeg ikke fikk blogge om det jeg ville og sånne ting. Endelig er den tid forbi, og jeg har fått ytringsfriheten tilbake. Wohoo!

Så velkommen til HeidiAlexandra.no – Nyere, bedre, eldre og… ja, alt det der. Alle innleggene mine gjennom alle de tre årene ligger her, så ingenting er borte. :)

Kiss kiss, c yaaah later.

Heidi Alexandra
annonse:

10 kommentarer til “Heidialexandra.no

 1. Endelig! :-D Har ventet lenge på dette, nå kommer vel snart alle de awesome innleggene fra deg som jeg har savnet så sårt <3 har følgt deg i alle disse tre årene og kommer til å følge deg lenger! You go girl! <3

 2. Kjempebra Heidi. Jeg er så glad for at du er tilbake. Det er trist at det ikke er alle som forstår at hele vesten faktisk er bygget på at mannesker får lov til å ytre det de ønsker. Hadde ikke det vært lov hadde hele utviklingen til vesten vært satt tilbake 100 vis av år, slik som visse andre land.

 3. «Forhaandscensur og andre forebyggende Forholdsregler kunne ikke benyttes, medmindre det er nødvendigt for at beskytte Børn og Unge imod skadelig Paavirkning.» Grunnloven paragraf 100

  Blogg.no er vel enig da i at barn og unge bør beskyttes mot noen av dine utsagn?

 4. Jeg lurer på hvordan skadelig påvirkning tenker du på? Det er allerede milliarder av nettsider som er «skadelige», det er vel egentlig foreldrene sitt ansvar ikke andre personer sitt?

 5. Velkommen hit til bloggbyen, søta! :) Anbefales på det sterkeste til absolutt alle =)

  ♥ Lizbethosnes.com – Behind the scenes Vinn gavekort på 500,- i kategorien min «Konkurranser»

 6. Da er ikke ytringsfrihet og slenge dritt, trakassere, legge ut bildet av andre…. Osv… Lær deg og respektere andre! Å slutt med all den bløffinga de! Stinki!

 7. extremsport: Har du ikke noe liv? Du kommenterer så og si alle innleggene til Heidi, kan du ikke bare slutte og irritere deg over henne da? Du må ikke på død og liv lese bloggen, hvis du er imot alt Heidi skriver og uttaler seg om. Og du prater om og respektere andre? Er du det noe mer riktig av deg og slenge dritt til Heidi, når du sier selv at hun ikke skal trakassere? Ta en titt på deg selv, før du uttaler deg om andre mennesker! Sånne som deg er verre en bloggere som står for sine egne meninger! Skam deg!

 8. for de som mener at noen av heidis innlegg kan «skadelig» påvirke lesere, det er en BLOGG! la jenta mene og skrive akkurat hva faen hun vil! er du uenig, så fett for deg bare ikke tro du er noe med de jævla moral kommentarene deres! kjenner ikke hedi selv, men faen heller hun representerer ingen andre enn seg selv. og hun har guts nok til å publisere meningene sine, selvom hun sikkert vet mange vil reagere. hun er ikke pliktig til å forfylle deres forventninger, og ikke dere til hennes heller.. såå takk for oppmerksomheten:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *