It’s christmas time, baby

Som tiden flyr! Shit as. Nå er det jo snart jul. Jeg elsker det. Er det noe som gjør meg overlykkelig er det julen, heluu – Alle er glade, man får lov til å spise noe med så høy fettprosent som ribbe, og man får gaver. Og det stopper ikke der liksom: Man får shoppe hele desember uten at man virker som en shopoholic, smilende nisser som deler ut pepperkaker, man drar på byen hele tiden (wops, det gjør vi alltid), klementiner på bordet og i munnen, lys som lyser opp hele gaten – Og for ikke å glemme min favoritt: Glitter. Masse glitter.

Noe av det beste er jo at de spiller julesanger på byen. Hvor stemning er ikke det? Et par glass vin, noen drinker, også kommer en julesang. Gurimalla. Jeg og Ole tok av heeelt til «All I want for Christmas is you». Vi danset på bordene det siste jeg husker, og jeg ble ikke kastet ned fra bordet engang. Velvel, alle er så glad i juletidene at de ikke bryr seg. Gotta love it. For min del burde det vært jul året rundt sånn at jeg kan danse der jeg føler for å danse.

Screen Shot 2013-12-20 at 12.21.57 Screen Shot 2013-12-20 at 12.21.46

Heidi Alexandra
annonse:

6 kommentarer til “It’s christmas time, baby

 1. Velvel, alle er jo så glad i jula… Åssen i alle dager veit du det stinki… Ikke alle er glad i jula… Hva med de som ikke har noen og feire med eller har rå til og feire jula… Det er desverre mange som ikke kan feire jul grunnet ett eller annet! Men i din rosa verden der du og pisslukta eksisterer, så er det bare rom for deg og kanskje noen få til… Begyne og se verden med begge øya oppe og lese litt om åssen verden er idag hadde ikke hvert en dum ide for deg… Men du skjønner jo så lite, stakar………

 2. Enig med «shut up» over her. Det er ikke alle som gleder seg til jula. Tenk på de som ikke har råd til et glass brus på bordet. Tenk på de som må spise grandiosa til middag og den eneste gaven de får er fulle foreldre som ligger sanseløst drita på gulvet, for juletre har de ikke å ligge under. De som er så fattige, som må feire julen på gaten som må se de shoppegale og griske nordmennene hver dag i julen som løper rundt med guccibagger, luis vuitton veskene sine med poser som lyser «griskhet og rikdom» lang vei.
  Desverre er det ikke alle som ser frem til jula, men er ikke lett for alle å skjønne det siden sånne som deg er så opptatte med å drikke og juge så ille, men nei, jeg skal ikke dømme deg mer, men jeg liker ikke holdninga di i akkurat dette innlegget.

  Tenk på alle de som ikke har foreldre, som må sitte alene på selveste julaften, på de som sitter på gata som fryser (som er heldige nå som ikke sitter i tyve minusgrader), på de som ønsker kun at foreldrene ikke skal drikke seg dritings! TENK PÅ DE!! :)

 3. Enig med dere, men så hjelper det jo ikke de fattige å sitte å være lei seg på julaften. De får ikke noe mer mat om vi har dårlig samvittighet får alt vi kjøper og spiser.
  Man kan heller nyte jula for alt den er verdt og gi penger til et veldedig formål.

  1. Nei det er jo sant det, men jeg har lest bloggen til heidi i mange år (også da hun var på blogg.no), og tro du meg, det var ikke mye sympati hun viste da hun var toppblogger der. Eneste som var i fokus var henne og den rosa boblen hun levde i. Det jeg mener, er å vise litt respekt, you know. Hadde heidi gjort noe for de som ikke er så heldige istedet for å bruke alle penga på tull og alkohol, hadde det blitt litt mer koselig. Det gjelder alle. Meg, deg, alle. Gi litt til de som ikke har så mye :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *