Gold or silver?

Det er snart jul, man skal kjøpe julegaver – såklart, og mange tenker sikkert på å kjøpe en iphone 5s. Kanskje en gave til deg selv, kjæreste, bestevenn eller moren sin. Og da er jo det store spørsmålet: Hvilken farge?

Jeg personlig liker den i gull. Jacob synes den er for «gangster». Men igjen, det representerer jo bare sommeren min.. Og hvem liker vel ikke sommer? Lol. Men ja, jeg synes fargen sier mye om hvem som skal ha den. Den i stellargrå kommer jeg ikke til å nevne engang, for den har mann skrevet all over, og da snakker jeg ikke om the gay kind of man. Så den er uaktuell for meg å gi til noen uansett.

Gold – Jeg elsker den. Gull er jo symbolet for en vinner? Jeg tror jeg liker den fordi den er så mye. Mye er bra. Mye er mer. Toppen av kransekaken, prikken over i-en. Did I make myself clear enough? Skulle jeg gitt den i gave ville jeg vel gitt den til en gullklump – en god venninde.. eller en gangster da, i følge Jacob.

Silver – Skulle jeg gitt den til mamma ville jeg nok gått for den. Den er tonet ned litt mer, er mer low key, og veldig mer safe. Jeg spurte alle på snap om gold eller silver var finest. And guess what: Alle gays liker silver best? What? Men ja, skal du kjøpe til en gay så gå for sølv. Det er iaf det min veldig seriøse snapchat-statistikk viser at du burde.  Helt ærlig, skulle jeg gitt en gave ville jeg kanskje gått for sølv uansett, ellers bør man vite at personen vil ha gull – for man kan så lett trå litt feil, og som sagt: S- en i silver står for safe.

iphone5s.jpg

Heidi Alexandra
annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *