Note: Ikke sov i badekaret

I helgen hadde jeg noen venner over for å chille og ha en kind of minifest. Kan sikkert legge ut bilder senere hvis jeg har noen. Men iaf, tiden gikk, noen dro, folk ble trette og det var på tide å få litt søvn. Sofaene ble opptatt, sengen min ble opptatt, stolen var opptatt – alt var tatt, og jeg måtte seriøst legge meg i badekaret. Haha. Først lå jeg faktisk i sengen, men jeg orket ikke ligge som sardiner i en boks. Så da tok jeg med meg pute og pledd i badekaret. Jeg sovnet greit og det var egentlig ikke ubehagelig.. I hvertfall ikke før jeg våknet. Det var så kaldt at jeg trodde jeg skulle dø, det hadde vært litt vann i det, så jeg var våt i tillegg, og ikke nok med det : ryggen min var ødelagt. Og dere skal se alle blåmerkene jeg har etter dette. Jeg tror i hvertfall det er fra badekaret.

Her ser man det nesten ikke, men det er skikkelig stort og mørkt. Og det finnes flere på benene mine………

 

Heidi Alexandra
annonse:

6 kommentarer til “Note: Ikke sov i badekaret

  1. Haha, takk for tipset, men jeg tror nok egentlig jeg ville foretrukket gulvet fremfor et badekar uansett :p

  2. Every now and then you still manage 2 surprise me. next time try: sleeping in the street under a car – sleeping in the floor of an stolen car or, my favorite – sleeping tied with 2 belts to a branch of tree. Just NEVER try only one belt in the neck……. ;)

  3. I mitt hode skal du være passe blond for å legge deg i badekaret. Enhver person med vett innabords vet at det ikke er en særlig god idé i utgangspunktet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *