Three girls, two seats

Cc and moi tok bussen i går, haha. Jeg måtte ligge på fangene deres, siden alle setene var tatt omg. Fab pic. Lol.

I går var jeg, Carro og Celine på østkanten. Furuset, for å være helt presis. Soooo scaryyyy!! Vi lever enda, men det er ikke takket være the crazy bitches som var med meg. Vi var på kirkegården, ikkesant, og der er det en dame som begynner å snakke til oss. Hun snakket og snakket og stoppet aldri. Jeg svarte henne ikke, for jeg synes fremmede mennesker kan være litt skumle. Iaf de du møter på en kirkegård på østkanten. Etter hvert sier hun at hun gjerne kjører oss tilbake til tbanen, og c og c bare «jaaa!! :D». Jeg, som normalt sett er the crazy one syntes dette var veldig sært og hadde ikke særlig lyst. Men det ble til at vi satte oss i bilen. Vi endte opp der vi skulle, men oh my god; hadde vi vært kidnappet og drept nå, så hadde det for en gangs skyld ikke vært min feil.

Heidi Alexandra
annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *