Grab your passport and my hand

Jeg skal ikke snakke for mye om dette enda, fordi alt kan endres, men slik som planene er akkurat nå så skal jeg flytte til Ghana! Oh yes, you heard me.

Skjermbilde 2015-01-26 kl. 12.46.24

Jeg og André skal trolig flytte til Ghana (ja, i Afrika) rund juli 2015. Først og fremst fordi jeg har lyst til å oppleve verden og jeg har lyst til at han skal vise meg hvor han pleide å spille fotball. Det blir naturligvis i hovedstaden, Accra, så det kommer til å bli en opplevelse for livet. Bortsett fra å leve livet har jeg også planer om å jobbe litt og dra på skolene der og ha litt presentasjoner og liknende. Jeg vet faktisk ikke hvor lenge vi kommer til å bo der, kanskje tre måneder, kanskje ett år, eller kanskje jeg blir en afrikansk statsborger for livet! Haha.

Skjermbilde 2015-01-26 kl. 12.48.54

Funny story: Jeg har gått rundt og gledet meg til å holde løve-bebiser helt siden dette ble sånn halvveis bestemt, og da drømmen om Simba kom ut av munnen min fortalte André meg at det ikke finnes den slags type dyr i Ghana. What? Jeg har alltid trodd at man kan finne løver, tigere og jaguarer hvor som helst i Afrika (om ikke annet at de har dyreparker i hvert land). Neida, man bør tydligvis dra til Sør-Afrika eller .. jeg siterer:
Heidi Alexandra: ”Hvor er det man finner løvebebiser da??”
André: ”I Sør-Afrika?”
Heidi Alexandra: ”Er det seriøst bare der det finnes løver?”
André: ”Nei, du finner det stort sett overalt, men ikke i Ghana, fordi de har annerledes klima i nord”.
SAY WHAT? Snakk om uflaks. Men jeg tror det blir suverent uansett!

Skjermbilde 2015-01-26 kl. 12.46.47

Nei, jeg kommer ikke til å skaffe meg rastafletter og en stammekniv, men jeg skal faktisk kjøre på med hva enn Afrika har å by meg. Bortsett fra å sitte på en buss tydligvis, fordi André av en eller annen merkelig grunn ikke synes det er en særlig god idé(?). HAHA.

Skjermbilde 2015-01-26 kl. 12.47.04

Heidi Alexandra
annonse:

8 kommentarer til “Grab your passport and my hand

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *