Sweet 21

I dag fyller jeg seriøst hele 21 år! Endelig kan jeg gamble og feste i Amerika. Haha! Egentlig er det veldig morsomt å ha bursdag, men det blir ikke noen stor fest i år dessverre.. Jeg skal jo prøve å holde meg unna alkohol frem til sommeren. En koselig bursdagsmiddag blir det såklart, men har utsatt «feiringen» til 6. februar faktisk, fordi jeg og André skal slå sammen bursdagene våre, og da må det passe for alle. (Han hadde bursdag for to dager siden, så gratulerer med dagen som var babe.)

I dag møtte jeg opp Christian og kjæresten hans på en café, også dro vi på Bodyfly som er en utrolig fin klinikk på Frogner, slik at Christian kunne fylle på litt mer botox i ansitet sitt. I love it! Får nesten lyst til å fikse litt på meg selv også når jeg ser andre gjør det.

Etter at det var gjort stakk vi innom Egon og møtte opp Marius og Espen, og nå skal trolig jeg og André bake boller. Hmm, jeg vet ikke helt hva jeg synes om det. Selvfølgelig har jeg lyst på boller, men det strider litt imot mine fitness-nyttårsforsetter. En bolle er vel greit? Jeg har jo tross alt bursdag. Gud, det er blitt min unnskyldning for alt i dag. «André, kan du lage kaffe? Jeg har jo bursdag?» «Kan du kile meg litt? Jeg har jo bursdag». Hahah, stakkars. Fint for han at dagen snart er over.
IMG_0060

IMG_0066

Heidi Alexandra
annonse:

13 kommentarer til “Sweet 21

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *