Strong is the new sexy

Som jeg har skrevet før går nyttårsforsettene mine ut på å gå ned i vekt, leve sunt og få en bedre kropp. Startvekten min var 48,5 kg dagen etter nyttårsaften og målet mitt var først 45 kg, men nå som jeg har gått ned til 46 kg har jeg lyst til å gå ned til 43. Dermed: Min målvekt er 43 (og større rumpe og generelt mindre fettprosent på kroppen).

Jeg og André trener 6 ganger i uken nå, og for å holde motivasjonen oppe har vi kjøpt inn litt stæsj for å hjelpe oss på veien mot ”the purrrfect body”. Jeg måtte såklart ha jente utstyr, så jeg gikk for ”Strong is the new sexy” serien – rett og slett fordi jeg syntes det var fine bokser og drikkeflasken min var utrolig nok fra samme serie. Rar som jeg er, måtte jeg selvfølgelig ha produktene til å matche.

IMG_0041

Produktene er lansert fra FitMiss, og jeg gikk for proteinpulveret og fettforbrenningstablettene. Om fettforbrenningstablettene fungerer vet jeg faktisk ikke, men når det kommer til proteinpulveret (som jeg har med jordbærsmak).. Olala! Det smaker utrolig godt. Jaja, det er vel ikke bare smaken som teller, men det er jo såklart et stort pluss! Jeg liker å tro at det fungerer fordi det er proteiner fra grønnsaker, og sunnere blir det vel ikke? For å være helt ærlig har jeg ikke peiling på de tilleggsgreiene innen trening, men pulveret holder meg mett slik at jeg ikke trenger å spise så utrolig mye – og det liker jeg, for jeg vil jo ned i vekt også!

Neste gang tror jeg at jeg skal kjøpe proteinpulveret for jenter fra whey, bare for å teste ut hvilket som passer meg best. Som sagt har jeg jo ikke peiling så jeg får nesten bare prøve og feile og til slutt gå for det jeg likte best!

Jeg har også stjålet noen piller av André som han kjøpte, Rapid Pump. Sickening darling, sickening! Det føles ut som om hele kroppen er en stor pulsåre. Haha, vet ikke om det fungerer bortsett fra det engentlig, men liker å tro det. (Proteinpulveret her er det André bruker).

IMG_0045

Bloggurat

Heidi Alexandra
annonse:

15 kommentarer til “Strong is the new sexy

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *